iDEAL
 
CIRI-CIRI MANFAAT & KEBAIKAN
Rekaan Eronomik Rekeaan yang mesra tubuh untuk keselesaan pemakaian yang optimum.
Strap Bahu Berlekuk To prevent rub/friction to lower arm (armpit). Bagi mengelakkan kerengsaan dan geresan pada kawasan ketiak pemakai. Selain, mengikut bentuk semulajadi tubuh.
Strap Pinggan berlekuk & boleh di laras Penggunaan tali terbina dalam pada Tugeda iDEAL, memudahkan untuk digunakan olehpelbagai saiz bayi dari kecil hingga besar tanpa memerlukan penggunaan aksessori tambahan lain bagi mencapai keselesaan yang maksimum bagi bayi dan si pemakai. 
Bahagian Badan Yang Boleh Di Laraskan  Penggunaan tali terbina dalam di kiri dan kanan bahagian badan Tugeda iDEAL, membantu dalam mendapatkan paras ketinggian atau kedudukan yang ideal mengikut saiz/ tinggi bayi agar bayi tidak tenggelam di dalamnya bagi memberi kedudukan yang lebih selesa dan pemakaian yang selamat tanpa menggunakan aksessori tambahan lain.Selain itu, ciri ini membantu mendapatkan kedudukan penggung bayi 'M shape' yang lebih optimum 
Ketinggian Badan Boleh Di Laras Rekaan badan atas Tugeda iDEAL yang boleh dilipat dapat mengurangkan ketinggian bahagian badan membantu dalam mencapai kedudukan yang ideal dan keselesaan optimum bagi bayi agar tidak tenggelam di dalam pengendong
Bahagian Bahu / Leher Yang Boleh Di laraskan Penggunaan tali yang terbina dalam yang boleh dilaras memberi pelukan yang lebih erat agar tidak terlalu luas bagi bayi yang lebih kecil di mana bayi yang   belum berupaya mengawal kepalanya sendiri bagi mengelakkan dagunya bertemu dadanya yang boleh menyebabkan kesukaran bernafas.
Sistem Pelarasan Sempurna / Perfect Fit Adjuster (PFA) Boleh digunakan bagi pemakai yang bersaiz kecil hingga saiz besar dengan selesa.
Buckle strap bahu & strap dada dwi fungsi pelarasan Memudahkan pelarasan tali walaupun dalam sebarang posisi pemakaian.
Buckle Kualiti Tinggi Dapat mengelakkan dari mudah patah,lebih tahan lasak, selamat dan pemakaian lebih lama.
Tali keselamatan pada strap bahu dan pinggang Sebagai sokongan tambahan dan langkah keselamatan tambahan jika buckle terbuka / patah.
Getah Di Hujung Tali Untuk mengilat lebihan tali yang berlebihan.
Material Kain Penggunaan kain cotton berkualiti tinggi yang lembut dan tidak menyebabkan kepanasan untuk memberi lebih keselesaan dan bayi tidak panas.
Penyokong Kepala boleh buka Kain penyokong kepala yang boleh dibuka jika tidak mahu digunakan dengan mudah