RM360.00

Nak Tak, Baby Carrier ERGONOMIK TERBAIK Bertema Superhero Pujaan Hati yang SELAMAT, SELESA, BERKUALITI PREMIUM dan mampu menambah STYLO gaya anda ?

peminat tegar Team Avengers, mesti dari baju, topi, seluar, beg, cawan, semua peralatan termasuk pakaian dalam semua nak yang avengers aje. Baru la rasa big fan sebenar gitewww.

Kalau boleh, apa je benda yang berunsurkan superhero team Avengers mesti nak dijadikan koleksi kesayangan, baru puas hati tu, betul tak.

Termasuklah bila nak beli gadget untuk anak jugak, haruslah nak dapatkan yang design Avengers jugak, baru tenteram hati tu. Tapi tulah, susah nak dapatkan kat pasaran baby carrier design meletop bertema si pujaan hati macam ni.

Kalau ada pun belum di luar belum tentu berkualiti dan selamat digunakan. Tambahan sekarang ni, banyak naw gadget2 yang cetak rompak dijual berleluasa. Sama sebijik yang original pulak tu.

Banyak kes dah yang membahayakan keselamat anak dan ada yang mengundang maut pun. Serammm. Moga tiada lagi berlaku kepada mana2 baby.

Ibubapa, kena hati2lah dalam memilih. Jangan sebab nak cari yang murah, anda perjudikan nyawa anak dengan membeli yang cetak rompak.

Nak MUDAH, pilih je yang dah APPROVED dan yang dah TERBUKTI SELAMAT digunakan seperti jenama Tugeda Carrier ni. Kami dah beroperasi sejak 2012 lagi. Lokasi kilang dan pejabat terletak di Bandar Baru Sentul, Kuala Lumpur.

Kami menghasilkan baby carrier yang BERMUTU dan BERKUALITI PREMIUM agar pemakaian bukan sahaja memberi KESELESAAN MAKSIMA, yang penting selamat digunakan dan MENYOKONG perkembangan tulang SIHAT si manja kesayangan anda.

Tugeda baby Carrier juga TAHAN LASAK agar sesuai digunakan sekerap mungkin dan dalam apa jua keadaan sekalipun. Sebarang tekanan atau hentakkan tidak mudah merosakkan produk. Produk ini juga boleh digunakan bertahun² lamanya dan boleh diperturunkna kepada anak² yang akan datang. Anda dapat Jimat duit daripada kekerapan membeli Baby Carrier.

Selain itu produk ini mempunyai JAMINAN SEPANJANG HAYAT (LIFETIME WARANTY).  Sebarang masalah anda tak perlu runsing. Anda hanya perlu hantar semula kepada kami untuk diperbaik secara PERCUMA (tertakluk kepada terma dan syarat). Fikiran lebih tenang, hati pun senang.

Ni nak bagitau, baby carrier Tugeda Air design Avengers ni ada kuasa LUARBIASA MAGIK tau. Baby kalau masuk je dalam ni macam kena jampi. Baby yang menangis, baby yang cranky tetiba boleh cool down, setenang air di Tasik Chini. Muka yang kelat berubah senyum sampai nampak gusi. Riang ria dihati.

Yang mommy daddy pulak, SENANG tangan tu dapat menyotong buat itu ini, berlengang kangkung ke sana ke sini. Tangan tu lebih bebas, tak lenguh sebab tak perlu pegang baby. Namun Anak tetap SELAMAT melekap di sisi.

Time jenjalan kat tempat awam, macam ada magnet je kat body. Menarik mata2 orang yang memandang sampai hilang mata hitam, terpukau tengok anda dan baby yang tambah bergaya bila gunakan Tugeda Carrier ni. Nak pakai baby carrier ni sensorang tanpa bantuan pun mudah sangat. Sepantas 1 2 3 dah siap, dah boleh HANDFREE.

Lagi super duper BEST sekarang ni, siapa grab baby carrier Tugeda Air Avengers yang awesome ni sebelum Jumaat 18hb Mei, memang UNTUNG dan JIMAT banyaklah.
Terkini kami sedang adakan “Promo TAWARAN Kasih Tak Berbelah Bahagi” khas sempena hari ibu dan sempena kedatangan bulan Ramadhan.

 

Buat anda yang berhajat nak grab offer ni sekarang, Klik Button Add to cart. Anda boleh memilih untuk pembayaran bank transfer atau menggunakan debit/credit card.
Untuk pembayaran menggunakan Debit/Credit Card, Masa di page Check out, Pilih button Paypal untuk meneruskan transaksi.

Sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi Whatsapp kami di link ini →  http://tugedacarrier.wasap.my/
Terima Kasih. Selamat Membeli belah

In stock

SKU: TAS-AVENGERS Category:
Last Modified: June 10, 2018